Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

3 punten in the pocket! (BQ F2)

Geplaatst op Zaterdag 20 September 2014 om 18:13 (1011 keer bekeken)
Geschreven door: Phine Brouwer

Zaterdag 20 september 9:00 f2- gorecht F1

Vandaag stond de 2e competitie wedstrijd op het programma.
Na een goede training van afgelopen donderdag, waar de jongens veel hebben kunnen oefenen op samenspel en positie, maakte ze zich klaar voor de wedstrijd van vandaag.

In de kleedkamer kregen ze de nieuwe polo's. Mooie rode, voorzien van naam en logo. Nog meer eenheid voor, tijdens en na de wedstrijd.
Na een bespreking, waar helaas geen vrouwen/moeders bij aanwezig mogen zijn.... maar waar ik van heb horen zeggen dat ze de punten bij langs zijn gelopen en dat ze zijn toegesproken door hun trainer en coach, liepen de jongens naar het veld voor de voorbereiding.
Mooi om te zien hoe ze daar vol trots in de nieuwe polo's begonnen met de warming-up.

De wedstrijd:
De wedstrijd begon wat rommelig. De tegenstander Gorecht F1 was iets meer uitgeslapen en kon de bal beter vinden in de mist. Na een paar minuten kreeg Thijmen de eerste schoten op het doel. Naast zijn uitstekende keeperswerk, hadden we ook geluk dat ze 2 x de paal en 1x de lat raakte; we waren wakker! Langzaam trok de mist op en de wedstrijd kon nu echt beginnen.

De jongens kwamen steeds beter in het spel en er werden kansen gecreëerd.
Na wat mooie acties op het middenveld en goed verdedigend werk van Skip, kwam de bal voor het doel van Gorecht en kopte Melvin de bal er in: 1-0!
Gorecht kwam sterk terug. Helaas voor hun, maar gelukkig voor ons gingen de ballen over, naast,paal, lat en in de armen van Thijmen.

Na een goede bespreking en nog wat oefeningen in de rust begonnen we aan de 2e helft.
Al vrij snel 1-1. De jongens moesten een tandje bijzetten en goed opletten. Dat deden ze en na 2 corners schopte Melvin met een fantastisch schot vanaf de achterlijn links in de hoek! Daarna was F2 los.
Weer een corner en een doelpunt van Taeke. 3-1
Sterk spel van Ruben, die 3 wat grote en sterke jongens voorbij speelde en het mooi afmaakte 4-1 en 5-1. Ook gorecht kreeg een kans en benutte die: 5-2

Len maakte nog een laatste treffer: 7-2 eindstand. De eerste 3 punten van het seizoen.

De oplettende lezer zal zien dat het 6e doelpunt nog niet is toegewezen aan een speler.... Na wat over en weer ge-sms zijn de meningen nog wat verdeeld. Door de dichte mist heeft de verslag schrijfster een doelpunt gemist... Zeer waarschijnlijk staat dit weergaloze doelpunt op naam van Len, maar met zekerheid kan ik dit niet zeggen. Gelukkig weten de spelers van F2 het wel.
(Toch meer een mannendingetje die scores bijhouden, ben ik bang. )

We staan nu 6e in de poule: mooi in de middenmoot.
Volgende week staat een uitwedstrijd VEV 67 F1 op het programma. Goede kans op wellicht weer 3 punten....

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren