Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 laat zich niet van de wijs brengen door "nieuw team" Peize

Geplaatst op Zaterdag 23 November 2013 om 18:02 (2112 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Hoewel vandaag Peize A2 tegen Be Quick A5 op het programma stond, was het eigenlijk grotendeels het in de hoofdklasse uitkomende A1 van Peize wat tegen onze jongens aantrad. Maar ook tegen deze mannen bleef A5 fier overeind!

In de eerste helft ging het stroef met A5 en wist Peize na ca. 20 minuten uit een counter te scoren : 1-0.
Het bleef tot diep in blessuretijd bij deze stand. In minuut 45 +1 scoorde ( tot grote verrassing van zijn toekijkende vader) verdediger Rik Nienhuis ( 'hij heeft in geen 10 jaar gescoord") de belangrijke 1-1 uit een door Joost Mulder genomen corner. Zo smaakte de thee een stuk beter in de rust!

Twee minuten na de hervatting tikten de A5 boys de bal naar hartenlust rond met als eindstation Luuk Hermsen, die feilloos raakschoot: 1-2. Jacob van den Bosch was de aangever.

Toen Stan de Ruiter uit een corner van opnieuw Joost 1-3 maakte in de 65e minuut, was de ban gebroken en kwam Peize er nauwelijks meer aan te pas: duels werden steeds door de BeQuickers gewonnen en de koppies gingen hangen bij de Peizenaren.

Luuk Hermsen maakte er daarna nog twee, op zijn bekende wijze : steeds maar door gaan en uiteindelijk de bal het doel inwerken. Het lijkt zo simpel, maar dat is het zeker niet! Maar dus weer drie goals van onze grote man.

Jacob van den Bosch liep zich de longen uit het lijf en was op alle hoeken van het veld dreigend te vinden.
Dat de Peizenaren niet meer gevaarlijk werden was de verdienste van de verdedigers Jacob Wierts, Stan de Ruiter, Rik Nienhuis en Mehmet Suludere.
Mehmet en CedricSullivan kregen nog 100% kansen die helaas net rakelings naast gingen.

Tenslotte wist Jacob Werner Werkman te bedienen voor zijn eerste goal van het seizoen: 1-6.

Met beide trainers ( Egbert en Sander ) op de bank en spelend in de gloednieuwe shirts van onze sponsor is dus ook wedstrijd 6 winnend afgesloten! Kampioennuhh!!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren