Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 mag niet mopperen met winst in Zuidbroek

Geplaatst op Maandag 23 September 2013 om 08:54 (1356 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Zeven minuten voor de afgesproken tijd om te vertrekken vanaf de Esserberg flitste het bericht binnen van middenvelder Cedric Sullivan binnen op de groepswhatsapp ( leuk nieuw woord voor de van Dale) van A5: "Fuck verslapen, dit meen je niet echt klote en " ik zorg wel dat ik er kom.
Omdat er nog 3 afwezigen waren, togen we vervolgens met 12 spelers naar Zuidbroek, waar de boys moesten aantreden tegen de eerste A-selectie van ZNC uit Zuidbroek.
Cedric arriveerde door een niet-goed functionerend navigatiesysteem in de auto van zijn moeder ( lag dus volgens hem aan dat navigatiesysteem : )) pas vlak voor het begin van de wedstrijd.
Meteen werd al duidelijk dat de mannen uit Zuudbrouk van een ander kaliber waren dan de tegenstanders van de vorige week, A5 kwam meteen al flink onder druk te staan. ZNC miste kans op kans en zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant: Luuk Hermsen maakte een typische spitsengoal in de drukte in het strafschopgebied tussen een haag van ZNC-ers door: 0-1.
Niet veel later stond het alweer 1-1. Nadat gelegenheidskeeper Floris van Ommen alle op het doel gerichte bal richting lat ( 2x) en paal had gekeken was er na een vloeiende aanval van de ZNC-ers geen houden meer aan.
De mooiste goal van de wedstrijd kwam vervolgens van Jacob Wierts: met een prachtig zondagsschot die hij op de laatste trainingen zeker niet had gemaakt, ramde hij de 1-2 in de touwen.
Na de rust kregen de ZNC-ers opnieuw kans op kans, de ZNC-coach beweerde achteraf dat ze wel 17 kansen hadden gehad, maar de bal wilde er niet in. Net als in de eerste helft scoorde Luuk wel, ditmaal uit een vloeiend verlopen counter met een belangrijke rol voor onze nimmer verzakende "Speedy Gonzalez" Jacob van den Bosch. En toen stond het 1-3.
Toch lukte het toen ZNC wel om snel te scoren, dus de spanning keerde terug: 2-3.
Vlak voor tijd leidde een counter met Jacob van den Bosch als eindstation tot de beslissende 2-4.
Zowaar maakten de gastheren daarna nog 3-4, maar aan die stand kwam geen verandering meer. Niet helemaal zonder geluk, maar ja, A5 bleek een stuk effectiever in het verzilveren van kansen.
En Cedric, tja, hij heeft dus wel meegedaan, kwam er in na een half uurtje in de eerste helft, was na de wedstrijd een sok kwijt, maar stuurde ons zondag de geruststellende whatsapp dat de verloren sok in zijn slipper (?) teruggevonden was. Wel knap Cedric, om zonder te scoren toch zo regelmatig in dit verslag voor te komen!
6 punten uit twee wedstrijden: "kon minder" zeggen ze dan in Groningen!


Wedstrijd: ZNC A1-Be Quick A5 -
Wedstrijddatum: 21-09-2013
Wedstrijduitslag: 3-4
Volgende tegenstander: Muntendam A1

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren