Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 na 4e wedstrijd nog steeds ongeslagen

Geplaatst op Zondag 13 Oktober 2013 om 11:08 (1600 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Be Quick 1887 A5 heeft zaterdagavond op de Esserberg de vierde zege van het seizoen geboekt. Oranje Nassau A1 werd met 5-2 verslagen.

Topscorer Luuk Hermsen opende na 15 minuten op aangeven van Joost Mulder uit een corner de score. De van een blessure teruggekeerde Mik Veldman verdubbelde niet lang daarna de voorsprong : 2-0. De middenvelder schoot binnen na een assist van Joost Mulder. Nog voor rust maakte Luuk zijn derde, ditmaal nadat ON de bal niet weg kreeg uit het strafschopgebied.

Ca. 20 minuten voor tijd kwam ON met een verrassend schot vanaf het midden van het veld (!) op 3-1. Keeper Hensen Dijkema stond een eindje voor zijn doel en kon er niet meer bij.
Zoals al vaker deze competitie liet A5 zich niet uit het veld slaan en kwam zeer snel na de tegentreffer door een eigen doelpunt van de gasten op 4-1. Luuk leek weer te worden bediend door Joost,maar een verdediger deed de afronding voor hem.

In de slotfase maakte ON na geknoei in de defensie van A5 4-2. Maar ook hierna scoorde A5 heel snel nog eens: op aangeven van Stan de Ruiter knalde Jelmar Veenstra de 5-2 in de touwen.

De op deze "BeQuick supersaturday" aanwezige toeschouwers zagen dat A5 met goed voetbal op alle linies goed uit de voeten kan, wederom een echte teamprestatie!

Be Quick A5 heeft door deze overwinning de koppositie versterkt en heeft nu 12 punten uit 4 wedstrijden.

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren