Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 nog steeds ongeslagen

Geplaatst op Zondag 29 September 2013 om 08:02 (1645 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

In tegenstelling tot de vorige thuiswedstrijd, toen de regen met bakken uit de hemel viel, was het vandaag strakblauw en volop zonnig, heerlijk voetbalweer. Vandaag kwam Muntendam A1 op bezoek, fysiek sterk team, dat ook nog niet had verloren.

Met Egbert op de bank als coach startten we onder leiding van scheids Stolk om 16.30 op veld 3.Net als twee weken geleden werd ook vandaag de tweede helft op het hoofdveld gespeeld.

Het werd een levendige wedstrijd, niet goed, maar voor het publiek zeer vermakelijk. In de 11 e minuut scoorde Floris van Ommenin de rebound van een snel genomen vrije trap: 1-0 Drie minuten later werd balverlies afgestraft, in de snelle overname wist Muntendam meteen te scoren: 1-1.

Jacob vd Bosch scoorde in de 26e minuut 2-1, met assist van Floris. In de 31e minuut ontstond er alweer een 2 tegen 1 situatie, die de Muntendammers effectief wisten af te ronden: 2-2

In de 41e minuut werd het 2-3, de verdediging stondt opnieuw te slapen bij een counter., Gelegenheidskeeper Berend Stuut kon er niets meer aan doen. Keeper Hensen Dijkema deed vandaag overigens mee als veldspeler.

In de rust werd het taktisch concept aangepast, waardoor de A5 mannen heel anders uit de kleedkamer kwamen.

In de 49e minuut kopte één van de kleinste mannen van het veld, Jacob van den Bosch raak uit een corner: 3-3

In de 55e minuut maakte Werner Werkman een overtreding, waar hij goed mee weg kwam, Muntendam kreeg alleen een vrije trap. In de 56e minuut zet Luuk voor, een verdediger van Muntendaaam was zo vriendelijk om de bal in het eigen doel te glijden: 4-3

Drie minuten later stond het alweer gelijk. Bij een afstandsschot van buiten de zestien krijgt Berend Stuut de bal niet onder controle: 4-4 Tien minuten voor tijd wordt Werner Werkman gelanceerd op het middenveld, hij blijft liggen, maar de scheids geeft voordeel,maar goed ook, want hieruit scoorde Jacob vd Bosch- naar later bleek de winnende treffer: 5-4!

Ondanks drie vrije trappen ( waarvan 2 voor Muntendam) veranderde er niets meer in de score. In de laatste minuten werd het nog bijna gelijk, maar het bleef bij 5-4! Wel even 9 uit 3! Klasse boys!
 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren