Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 onderuit tegen ZNC A1

Geplaatst op Maandag 7 April 2014 om 09:47 (1356 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Het is maar een rare competitie, waar A5 in zit. Van de 12 teams aan het begin zijn nog maar 8 over. Tijdens de winterstop haakten 2 van de toen nog 10 af. Ook gaan wedstrijden regelmatig niet door omdat teams geen elftal op de been kunnen krijgen.

A5 heeft sinds de winterstop ook nog eens te maken met ziekte en blessures, waardoor de hele voorhoede afwezig was. Vandaag was iedereen er weer, maar topfit waren de mannen allerminst.

In de eerste helft bleef het 0-0. ZNC miste meteen een dot van een kans in de eerste minuut en Cedric kreeg een grote kans maar strandde op de keeper.

In de tiende minuut van de 2e helft kwam A5 wel op 1-0 door een bekeken schot van Jelmar Veenstra. ZNC kwam binnen 5 minuten alweer op 1-1 en dat was gezien het spelbeeld verdiend. Het leek er lange tijd op dat het 1-1 zou blijven, maar bij een uitbraak van ZNC volgde een mooi schot waar Hensen niet bij kon: 1-2. De Be Quick-ers verloren de grip op de wedstrijd. Toen het vlak voor tijd 1-3 werd was de wedstrijd definitief gespeeld.

Grote domper was het uitvallen van de net weer herstelde Mik Veldman, die hard op zijn achillespees werd geraakt toen een ZNC-er (weer es) te laat was, zonder dat er overigens sprake was van kwade opzet. Scheidsrechter Bert Mak zag de overtreding niet goed en liet de ZNC-er staan. Kort erna was de wedstrijd afgelopen en heeft Hensen "de buffel" Dijkema Mik persoonlijk naar de kleedkamer gedragen!

Door dit resultaat is A5 de leiding definitief kwijtgeraakt. Het is te hopen dat de mannen weer terugkeren op het niveau van voor de winterstop!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren