Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 pakt 3 punten in eerste wedstrijd

Geplaatst op Maandag 16 September 2013 om 09:17 (1475 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

A5 is een enthousiast nieuw team met spelers van 15-18 jaar, die veelal vorig jaar bij andere clubs speelden, maar het leuk vonden om samen te spelen en daarvoor Be Quick als vereniging uitgekozen hebben. De spelers zelf wisten natuurlijk al lang dat zij een aardig balletje konden trappen, maar inmiddels kan iedereen zien na oefenpotjes en deze eerste wedstrijd dat het ook echt een leuk team is, dat meer is dan zomaar een vriendenteam.
De ondanks het weer toegestroomde toeschouwers werden niet teleurgesteld in de wedstrijd tegen de Stadjers.

Zaterdagmiddag 14 september om 16.45 uur (!) was het dan eindelijk zover: De A5 Bazen (zo heet de Whatsapp groep) mochten officieel de wei in.
En wat voor wei: eerst het kunstgras van veld 3, in de tweede helft op het hoofdveld.
Gezien het scoreverloop is het achteraf de vraag of die veldwissel wel zo slim is geweest.

Het weer was uitdagend in de eerste helft, de eerste herfststorm raasde over de Esserberg, maar A5 had er zoveel zin in, dat de barre weersomstandigheden kranig werden getrotseerd.

Tegenstander GRC bleek veel van deze wedstrijd te hebben verwacht ( er zitten ook ex-GRC-ers bij A5 en dan hoor je wel es wat), maar dat moet ze nogal zijn tegengevallen.

Grote man in de eerste helft was Luuk Hermsen, die maar liefst 3 van de 4 treffers voor zijn rekening nam. Alleen de tweede goal kwam op naam van Joost Mulder, die een prima voorzet van Stijn ter Braak verzilverde. Na de 2-0 werd het even spannend, toen GRC tegenscoorde, maar de 3-1 viel al kort na die 'anschlusstreffer'. Ruststand dus 4-1.

De tweede helft werd dus op het hoofdveld gespeeld en had achteraf ook schriftelijk kunnen worden afgedaan. Er waren wel kansen, vooral voor Be Quick, maar het beste was er wel af. Er werd niet meer gescoord.

Scheidsrechter Bert Mak floot een foutloze wedstrijd en blies rond 18.40 af.

De 3 punten zijn in de tas! Klasse mannen!

NB A5 was nog niet compleet, 2 grieperige spelers en de onfortuinlijke Mik ( die een vingerfractuur heeft door een onverwacht op de vinger vallend kratje...) ontbraken bij deze wedstrijd. Zij volgden de live blog via whatsapp. (:

Wedstrijd: BQ A5- GRC A2 -
Wedstrijddatum: 14-09-13
Wedstrijduitslag: 4-1
Volgende tegenstander: ZNC A1

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren