Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 wint in Vinkhuizen van Lycurgus: 2-4

Geplaatst op Zondag 17 November 2013 om 10:15 (2206 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Op een zonovergoten kunstgrasveld in Sportpark Vinkhuizen hebben de mannen van A5 opnieuw toegeslagen; ditmaal werd Lycurgus A1 met 2-4 aan de kant gezet.

Zonder de zieke Rik en de geblesseerde Nesar traden de mannen voor het eerst aan in een ochtendwedstrijd en dat ging ze prima af.

Binnen een kwartier had Mik Veldman er al twee inliggen en een derde kans (omhaal) ging rakelings over.

Elders in de stad kwam Sinterklaas aan. Verdediger Jacob Wierts was daar blijkbaar door geïnspireerd, want hij gaf een te zacht terugspeelballetje, wat de assist werd voor de 1-2. De rest van de eerste helft was het aanzien nauwelijks waard, behoudens een kopbal van Luuk Hermsen op de lat en een schot van Lycurgus op de lat.

Na de thee opereerde A5 weer veel sterker. Door goed doorzetten van Luuk na duels in het strafschopgebied kon hij de 1-3 maken.
De mooiste goal van A5 kwam op naam van Jacob van den Bosch, hij krulde de bal fantastisch in de linkerhoek:1-4.

Kort erna leek het 1-5 te worden, maar een Lycurgus speler deed even alsof hij keeper was en keerde een kopbal van Luuk met de hand. Hij kwam er af met geel ( 10 minuten tijdstraf). Jarige Job Werner Werkman mocht de toegekende penalty nemen, hij miste echter.

Niet lang erna viel er nog een gele kaart na een aanslag op de benen van Jacob van den Bosch en speelde Lycurgus even met 9 man. Dat leverde geen extra doelpunten meer op.

Vlak voor tijd maakte Lycurgus zowaar nog 2-4 met een frasie kopbal, waar Hensen Dijkema niet meer bij kon.

Dat het zo goed met A5 gaat is ook merkbaar aan de hoeveelheid publiek: er komen steeds meer fans kijken. Het was ook vandaag weer zeer de moeite waard!

De vijfde overwinning op rij is binnen, klasse boys!
 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren