Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

A5 wint in zonnig Muntendam: 5-4

Geplaatst op Zaterdag 19 April 2014 om 22:47 (1477 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Met 13 spelers reisde A5 af naar Muntendam. De thuiswedstrijd was geëindigd in 5-4 voor Be quick dus een makkie zou het niet worden.

A5 speelde in de eerste helft heel goed,hoewel het dramaaatisch begon. In de peptalk van coach Sander was nog zoooooo gehamerd op het verdedigen tegen de snelle lange bal van de Oostgroningers. Helaassss, binnen 1 minuut: lange bal langs gelegenheidsverdediger Werner en ja hooooorrrr: 1-0. De buffel Dijkema vond achteraf dat hij man van de wedstrijd was, nou, hier werd hij toch heel snel gepasseerd.

Maar toen herpakte A5 zich. Met goed voetbal, de bal bleef goed in de ploeg en de Muntendammers kwamen er niet aan te pas werd maar liefst 3x op aangeven van Joost gescoord: in de 20e minuut uit een corner door Mehmet, in de 30e en 38e minuut door Jacob vd Bosch. En zo stond het bij rust 1-3.

In de tweede helft werd nog 2 keer gescoord, na ern corner scoorde Mehmet zijn tweede in de 55e minuut. Tien minuten later wist Muntendam nog een keer te scoren en werd de eindstand bepaald op 2-4.

De Muntendammers zeiden bij de borrel achteraf ( waar uw verslaggever nog speciaal nasrtoe is gereden (: ) dat A5 de best voetballende ploeg hebben waar ze tegen hadden gespeeld. Heel fijn, nu nog kampioen worden!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren