Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Be Quick 1887 FIFA toernooi groot succes

Geplaatst op Zaterdag 4 Februari 2017 om 22:26 (293 keer bekeken)
Geschreven door: Redactie

In het weekend dat bij FC Groningen de e-Sporter werd geselecteerd en onder contract werd gesteld was ook het eerste FIFA toernooi van Be Quick 1887 een feit.

Hieruit blijkt maar weer dat ook een vereniging die in 2017, 130 jaar bestaat ook zeker met haar tijd meegaat. Volgens kenners kan het professioneel FIFA spelen een grote toekomst krijgen.

Het Playstation FIFA toernooi is een superleuke winterstopactiviteit voor de jeugd zodat spelers van de diverse teams elkaar beter leren kennen. Om 14:30 uur waren de poules ingedeeld en konden de eerste spelers van start. Iedereen kon zijn favoriete profclub kiezen waarmee ze het toernooi gingen spelen.

Vanaf het begin zaten alle spelers er goed in en was het meteen spannend. Iedereen ging iedere wedstrijd voor de winst. Met veel gejoel en gelach werd er gespeeld. In de rust van een aantal wedstrijden kwamen de supporters ook onze FIFA spelers aanmoedigen en FIFA wedstrijden bekijken, sommigen werden zo door het spelletje getriggerd dat ze vergaten dat ze eigenlijk voor de wedstrijd kwamen die op Veld 3 werd gespeeld. Tussendoor verzorgde de kantine de FIFA spelers van voldoende vocht en lekkers zodat men ook scherp kon blijven voor de vele wedstrijden.

Na de 1e poulefase werd er een winnaarspoule (alle 1e en 2e plekken uit de poules) en een verliezerspoule gemaakt. In beide poules vielen prijzen te winnen dus ook hier werd weer superleuk gespeeld.

Wat zo leuk is aan FIFA is dat het niet gezegd is dat een D-er van een F-er wint, nee zeker niet. Iedereen is eigenlijk gelijk en de handigste speler en met een beetje geluk wint.

Uiteindelijk werd de verliezersfinale gespeeld tussen Clayton Bonevacia en Wout Lübeck, na een gelijkwaardige strijd won Wout uiteindelijk. De winnaarsfinale werd gespeeld tussen Twan van Zandvoort en Lars Poortman, waarbij Lars uiteindelijk echt de sterkste FIFA speler van Be Quick 1887 bleek te zijn. Dit belooft wat voor de toekomst. Lars en Wout gingen met een mooi FIFA/XBoxx game naar huis en Twan en Clayton wonnen een FC Groningen voetbal.

Mede door de zeer enthousiaste kinderen en het publiek heeft de organisatie inmiddels besloten in de volgende winterstop zeker weer een FIFA toernooi te organiseren.

 

Christa Angenent (JO11-2)

Marieken van Nispen (JO11-1)

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Cardio-XL V.O.F.

Cardio-XL biedt u trainingen en diensten op het gebied BHV, EHBO, VCA en reanimatie. Wij doen dit desgewenst vanuit een RI&E. Onze NRR gecertificeerde instructeurs komen uit het werkveld van de acute

Spoorlaan 5
9753 HV Haren (Gn)
Telefoon: T 050 535 23 46
Email: info@cardio-xl.nl

Digitale sponsoren