Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Be Quick 1887 heeft aan helft genoeg tegen UDI’19

Geplaatst op Maandag 6 Februari 2017 om 07:48 (515 keer bekeken)
Geschreven door: Andor Heij/ site tweenul

Be Quick 1887 - UDI'19 2-0

HAREN – “Het was heel zakelijk, waarin we achterin haast niks weg gegeven hebben”, typeerde Be Quick 1887 trainer Mischa Visser de thuiswedstrijd vanmiddag tegen UDI’19 uit Uden. Be Quick won met 2-0 en verstevigde de vierde plaats in de derde divisie op zondag. UDI’19 blijft 16e staan.

Voor de pauze gebeurde er weinig. Lars van Geelkerken van UDI’19 schoot van afstand naast en de Brabantse verdediger Frank Wijdeven knalde de bal bij het uitverdedigen net over zijn eigen doel. “Ik werd gewoon sloom in de eerste helft”, zei Be Quick middenvelder Raymond Bolt. “Er was helemaal niks aan. Ik was meer aan het wachten dan aan het voetballen. Na rust hebben we eerder druk gezet en ook explosiever, qua veldbezetting was er niks veranderd.”

Beter

Na rust werd het inderdaad beter van de Groninger kant. Romano Djababoe mikte eerst op een voorzet van Rick Wiersma en kort daarna op een pass van Raymond Bolt net voorlangs.  Be Quick kreeg meer kansjes en het was wachten op het doelpunt. Die kwam er na 63 minuten. Michiel Rusch gaf de voorzet en Daan Driever kopte tegendraads binnen: 1-0.

Pijnstiller

Be Quick was na rust sterker en na een corner kopte Chris Tiesinga hard op de lat. Na 71 minuten vloerde Thijmen de Ruiter van UDI invaller Gino Fokkens en Driever schoot vanaf elf meter raak: 2-0. “Daan klaagde over pijn in zijn rug in de pauze”, glunderde Visser na afloop. “We zeiden, joh een pijnstiller er in en als je twee keer gescoord hebt, halen we je er af”. Dat gebeurde overigens pas vlak voor tijd toen Jur Wardenier daardoor zijn debuut in het eerste van Be Quick kon maken.

UDI was daarna af en toe wel dreigend, maar het leidde niet tot echte kansen. In de 88e minuut ontsnapten de Brabanders zelfs aan de 3-0 toen Djababoe alleen op Sander Maas af kon gaan, maar de UDI doelman stopte het schot van Djababoe.

Serie neerzetten

“De eerste helft was van onze kant nog wel acceptabel”, aldus UDI’19 trainer Bert Ruijsch na afloop. “We genereerden geen kans, maar we hebben ook weinig weg gegeven”. Na rust ging het mis voor UDI. “Jongens die normaal wel thuis geven, deden dat na de pauze niet. Be Quick heeft terecht gewonnen”, vervolgde Ruijsch. UDI blijft door de nederlaag in degradatiezorgen: “We moeten het tij gaan keren en eens een goede serie maken”.

Energie

“We kwamen haast niet in de problemen”, zei Be Quick trainer Mischa Visser. “In de eerste helft stond de organisatie aardig. We voorkwamen in de zone steeds het gevaar, maar er zat weinig energie in”. Na rust was die energie er wel. “We zijn heel fit en konden daardoor meer de ruimte in en daar kunnen we aardig mee overweg”, aldus Visser.

Be Quick 1887 – UDI’19 2-0. 1-0 Daan Driever (63.), 2-0 Daan Driever (71, pen). Toeschouwers: 225.

Opstelling: Bart Woering, Rick Heim, Jorrit Kunst, Twan Nieboer, Chris Tiesinga, Jorin Keekstra (80e Willem Gootjes), Remon Bolt, Daan Driever (88e Jur Wardenier), Romano Djababoe, Michiel Rusch (65e Gino Fokkens), Rick Wiersma.

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Cardio-XL V.O.F.

Cardio-XL biedt u trainingen en diensten op het gebied BHV, EHBO, VCA en reanimatie. Wij doen dit desgewenst vanuit een RI&E. Onze NRR gecertificeerde instructeurs komen uit het werkveld van de acute

Spoorlaan 5
9753 HV Haren (Gn)
Telefoon: T 050 535 23 46
Email: info@cardio-xl.nl

Digitale sponsoren