Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Be Quick A5 weet nu ook wat verliezen is

Geplaatst op Zondag 9 Maart 2014 om 08:05 (1195 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Op een zonovergoten Esserberg -gezien de temperatuur kun je amper geloven dat het nog maar begin maart is - moesten de boys van A5 voor het eerst sinds de winterstop weer aantreden in de competitie.

In de winterstop hebben maar liefst 2 teams (SJO De Held en Gorecht) zich teruggetrokken uit de competitie, wat de spoeling wel erg dun maakt: er zijn nu nog maar 8 teams over.

De tegenstander van vandaag was Siddeburen A1 en die waren we nog niet eerder tegengekomen in onze competitie.

Helaas misten we vaste krachten als Floris, Hensen, Mik en Stan en Luuk is nog niet de oude. Dat was goed te zien in het spel van vandaag.

In de eerste helft begon A5 sterk en kreeg dotten van kansen (voor Luuk, Nesar en Jacob Vd Bosch), maar die werden niet benut. Daardoor bleef het 0-0 in de eerste helft.

In de tweede helft ging het lampje bij de mannen langzaam uit en Siddeburen wist te scoren nadat drie verdedigers van A5 elkaar in de weg liepen. Er leek een overtreding tegen keeper Berend aan vooraf te gaan, maar daar werd niet voor gefloten.

A5 kwam er daarna niet meer aan te pas, duels werden verloren en Siddeburen bleef makkelijk overeind. Berend verrichtte nog een drietal goede reddingen, waardoor de schade beperkt bleef tot 0-1. Terechte overwinning derhalve voor de mannen uit Siddeburen.
 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren