Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Be Quick F2 tegen Hoogezand F1

Geplaatst op Zaterdag 22 November 2014 om 18:34 (1147 keer bekeken)
Geschreven door: Robert-Jan Zandvoort

Vandaag mochten onze jongens spelen tegen de koploper in de competitie, Hoogezand F1. Een lastige partij dus. Skip was vandaag helaas geblesseerd dus werd er met slechts 1 wissel gespeeld. Thijmen op de goal, Stein, Len en Twan begonnen vandaag in de verdediging. Melvin, Ruben en Karsten bemanden het middenveld en Taeke stond voorin.
In tegenstelling met andere wedstrijden lieten de boys zich deze keer niet intimideren door de tegenstander. Vanaf het begin werd er druk gezet en was er na een paar minuten zowaar een echte kans voor Be Quick.
Jammer genoeg werd de eerste goal toch door Hoogezand gemaakt. De jongens lieten zich hierdoor nie uit het veld slaan en al snel maakte Melvin de 1-1 na een mooi opgezette aanval.
Hierna zette Hoogezand een tandje bij en walste een aantal keren (met soms wel 4 aanvallers) onze helft over. Hier kon zelfs Thijmen niks meer aan doen! Het ging opeens heel snel en met de rust was het opeens 1-6 voor Hoogezand.
De tweede helft werd er weer goed inzet geleverd door Be Quick en was het een evenwichtige wedstrijd waarbij de verdediging strak stond en Hoogezand slechts 1 keer wist te scoren. Al met al hebben de jongens laten zien dat ze ook tegen een veel sterkere tegenstander mooi kunnen voetballen. Goed gedaan dus!
Een compliment voor de scheidsrechter is ook op zijn plek voor een keurig gefloten wedstrijd waarin geen overtreding onopgemerkt bleef.
 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren