Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Berend Botje altijd lastig te bevaren

Geplaatst op Zondag 12 Oktober 2014 om 08:22 (1126 keer bekeken)
Geschreven door: Len

Na ons altijd gezellige onderonsje met GVAV vorige week werd het deze zaterdag tijd om iets recht te zetten. Aan de scheidsrechter zou het hopelijk vandaag niet liggen.
In het mooie Zuidlaren en op het prachtige sportcomplex aldaar mochten we aantreden tegen ZFC (Zuidlarener Football Club) F1. 's Ochtends vertrek om 08:10 vanaf de Vestdijklaan. Shirtjes niet vergeten en on our way to ZFC.

Met een iets gewijzigde opstelling (Karsten op voetbalstage in Barcelona), maar met Floris erbij begonnen we de wedstrijd.
In vroegere tijden kwam BQ 1 ook vaak even achter, maar herstelde dit gelukkig altijd weer (van horen zeggen). Enige onderschatting was bij ons aan de orde, ZFC stond immers laatste...
Scoreverloop dus: 1-0 achter, 1-1, 2-1 achter. 2-2, 3-2 achter, 3-3 en tevens de eindstand.
Floris scoorde 3x!!! En Twan voorkwam met een prachtige verdedigende actie dat we op het laatst nog zouden verliezen.
1 puntje dus in de pocket en een blije (vandaag) leider Peter wilde de formaliteiten na de wedstrijd nog even afhandelen. Dat stuitte bij ZFC op enige bezwaren omdat men niet gewend is om selectieteamspelers te laten rouleren. F1 is immers F1 en F2 is immers F2 volgens Drentsche begrippen. De tenaamstelling van de polo's gaf de doorslag.
Compliment voor onze leider dat ie het rustig en bekwaam heeft afgehandeld.

Klasse van onze mannen dat we ondanks: het ontbreken van onze trainer Rick (hij moest zelf aan de bak). een te nat veld, een te zware bal, te mooi weer, teveel heen en terug rijdende auto's, te fanatieke en meelevende ouders, een puntje meenamen naar de Esserberg.

Volgende week zaterdag uit bij de altijd lastige vv Appingedam om 09:00 uur.
05:00 dus vertrekken....Paul heeft de koffie klaar....

Groetjes,
Len

 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren