Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

BQ E3 knap 3e in sterk bezet Milkboarding Toernooi

Geplaatst op Zondag 15 Januari 2017 om 01:35 (269 keer bekeken)
Geschreven door: Ruud Sunder

BQ E3 knap 3e in sterk bezet Milkboarding Toernooi

Een prachtige hal in Groningen, de Indoor Soccer hal. Fris voor de toeschouwers, maar perfect voor de voetballers. Drie mooie overdekte kunstgrasveldjes, volledig met boarding rondom. Geschikt voor een snel en technisch 5 v 5 spelletje!

Onze eerste jaars E3-ers (O11-3) waren ingedeeld in een redelijk zwaar bezet deelnemersveld. Twee pouls, in totaal 12 teams, met o.a. het zeer verdienstelijke Quick ’20 uit Oldenzaal, Leovardia en Frisia uit Leeuwarden, Raptim uit Coevorden en WVV uit Winschot’n. De eerste wedstrijd ging moeizaam en werd dik verloren tegen het sterke Leovardia (wat later bleek de winnaar van het toernooi te zijn). Zo’n klein veldje en goed gebruik van de boarding moet je ook even leren. De tweede wedstrijd ging al stukken beter, maar werd nipt verloren. Alle hands aan dek voor trainer/coach Yannick en assistent Andreas om de mannekes positief en geloof in eigen kunnen te laten houden. Daarna was de beer los: St. Anna, Amicitia en NEC werden vakkundig en met ruime cijfers opzij gezet. En wat blijkt, toch nog 2e van de poul!

In de kruisfinale tegen de nummer 1 van de andere poul, bleek Quick’20 een maatje te groot. Maar daarna, de schaduwfinale (ik zeg bewust geen verliezersfinale!), om podiumplek 3 of de 4e plek van het toernooi, verliep fantastisch! Haast onverwacht goed. Waar WVV verrassend goed tegenstand bood tegen Leovardia in de wedstrijd daarvoor (op penalty’s de finale miste) en dus in ieders ogen nu de favoriet was, had moeite met het vinden van het doel, waar onze E3 mannen het spelletje steeds beter onder de knie bleken te krijgen. In een lang gelijk opgaande en spannende strijd wist Be Quick uiteindelijk toch op voorsprong te komen. En met veel inzet en mentaliteit werd de voorsprong tot het laatste fluitsignaal vastgehouden. Dikke pret!

Een mooie dag met veel emotie en plezier! Bedankt voor het leuke schouwspel en gefeliciteerd met de vette beker!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren