Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

BQ F1 goed bezig, maar kan nog beter!

Geplaatst op Zondag 19 Maart 2017 om 22:51 (167 keer bekeken)
Geschreven door: Ruud

Op basis van de stand in de competitie geen vuiltje aan de lucht: 4 gespeeld, 10 punten en fier bovenaan met 3 punten los. Maar langs de kant is het nog meer dan de helft van de tijd tenenkrommend. Hebben de mannen last van ster allures of is het gemakzucht? Zeg het maar. Per wedstrijd wordt er maar 10 tot 15 minuten goed gespeeld. En dat is al genoeg om de wedstrijd te beslissen. Kun je nagaan, als ze 2 x 20 minuten goed voetbal laten zien!

Zaterdag ging het weer hetzelfde. Op het eerste gezicht prima begin, komen vrij snel op 1-0 voor, maar daarna is het allemaal net niet. En ja dan sta je bij rust zomaar met 2-1 achter tegen Lycurgus. Na de pauze een tandje erbij, en ja hoor de mannen weten wel hoe het moet. In een paar minuten eigenlijk wordt er meerdere keren het netje gevonden. Een paar keer goed druk zetten, een goede pass, tikkie takkie en hij ligt er weer in. Eindstand 5-2. En dat (moet even gezegd) onder de leiding van een goed debuterende scheids!

Dat onze rakkers nog veel beter kunnen, dat weten we inmiddels! Dat hebben we vorige week zondag gezien. Onze F1 was uitgenodigd op het TOP-toernooi van FC Groningen. Een sterk bezet toernooi met 2 FC-teams (bestaande uit gescoute talentjes) en GVAV, GRC, NEC Delfzijl, Bedum en WVV. Maak je borst maar nat! Onze F1 miste 3 spelers en dat was opgevangen door 3 spelers van de F2, zodat de gehele selectie bestond uit: Sidney (k), Owen, Rens, Jesper, Lodewijk, Guus, Nael, Xenne en Robin.

Onder de bezielende stand-in coach/leider "3-seconde-regel" Frans, gingen onze mannen als de brandweer. Als terriers vlogen ze direct vanaf de eerste, tweede en derde seconde, tot aan de laatste minuut er op. De eerste tegenstander FC Groningen wist niet waar ze kijken moest. Op alle fronten afgetroefd: 6-1 (in 15 minuten!). En de zegereeks ging onafgebroken door. Ook in de halve kruisfinale werd van het andere FC Groningen gewonnen! En dus stonden ze in de finale tegen angstgegner GVAV. Maar van angst geen sprake! In een fanatiek en beladen finale, die tot het laatst spannend bleef, werd nipt verloren. Een lange dag voetbal en dan een tweede prijs in dit geweld, dat voelt als een vette overwinning!

Alle ouders trots en wat hebben jullie ons versteld doen staan!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Cardio-XL V.O.F.

Cardio-XL biedt u trainingen en diensten op het gebied BHV, EHBO, VCA en reanimatie. Wij doen dit desgewenst vanuit een RI&E. Onze NRR gecertificeerde instructeurs komen uit het werkveld van de acute

Spoorlaan 5
9753 HV Haren (Gn)
Telefoon: T 050 535 23 46
Email: info@cardio-xl.nl

Digitale sponsoren