Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Damesdiner voor de Lustrumgangers geregeld.

Geplaatst op Donderdag 16 Maart 2017 om 01:37 (290 keer bekeken)
Geschreven door: Co de Heus

Damesdiner voor de Lustrumgangers geregeld

Geschreven door Co de Heus, Eindhoven, 15-03-2017

Naast het Herendiner voor de leden van de Tegelclub, Gouden Spelders en Reünisten van Be Quick is er nu ook een DAMESDINER geregeld voor de echtgenotes van al die mannen. Dit alles in goed overleg met Herman Mohrmann, de voorzitter van de Jubileum Commissie.

We gaan ervan uit dat alle Lustrumgangers hun echtgenotes meenemen om ze deel te laten nemen aan alle festiviteiten, zoals het Damesdiner op zaterdag en de Rondvaart op zondag.

Waarom zullen de mannen alleen feesten en de Dames niet???  Vijf jaar geleden was het Damesdiner ook een groot succes en ik heb gemerkt dat al vele dames enthousiast hebben gereageerd en zich hebben aangemeld.

Men kent elkaar toch al vele jaren en je weet niet hoe het er over 5 jaar uit zal zien!!

De programmering is als volgt gedacht.

Vanaf 15.00 uur, zaterdagmiddag 8 april, aankomst van alle Reünisten (heren èn de dames) in het clubhuis ter onderlinge begroeting met koffie/thee en cake.

Daarna zal de enthousiaste heer Dick Osinga, oud voorzitter en bouwheer van de restauraties, een rondleiding verzorgen door de geheel gerenoveerde hoofdtribune en onderliggende ruimtes.

Je weet niet wat je ziet zo mooi als het is geworden. Onvergelijkbaar met het betonnen gewelf waar wij in de jaren 50 bivakkeerden...

Omstreeks 17.00 uur vertrek richting Paterswolde. De dames worden gebracht naar het geheel vernieuwde en mooi gelegen restaurant "De Rietschans" (even Googelen derietschans.nl) aan de Meerweg 221, dat op een goede steenworp afligt van restaurant "de Twee Provinciën", waar het Herendiner plaatsvindt.

De dames zullen aanzitten aan een heerlijk meergangen buffet.

Na afloop van het Herendiner (+/- 22.00 uur) gaan de betreffende heren terug naar de "De Rietschans" om zich daar bij het damesgezelschap te voegen om nog wat na te feesten...

De kosten van het Damesdiner zullen die van het Herendiner niet overschrijden en er wordt persoonlijk ter plekke na afloop afgerekend, dus men hoeft vooraf niets over te maken.

Voor diegenen die blijven overnachten is het Postillion Hotel Haren een aanrader (voordeeluitjes.nl/ak1-haren, € 29,-- voor logies met ontbijt), Emmalaan, in het verlengde van de Meerweg waardoor alles dus mooi bij elkaar ligt.

Zondagochtend, 9 april.

Gezamenlijk ontbijt in het Postillion Hotel. Daarna vertrek naar restaurant "De Twee Provinciën" (vuurtoren) voor koffie en ter voorbereiding op de traditionele rondvaart over het meer. Vertrek omstreeks 13.30 uur.

Op de boot is plaats voor 70 personen en ook de dames worden weer verwacht mee te gaan! Bij overschrijding van dit aantal is een tweede boot beschikbaar.

De afgelopen jaren is er veel veranderd op en rond het meer  en dat wordt allemaal uitgelegd. Kosten € 10, -- p.p. Ter plekke betalen kàn, als men zich van te voren even aanmeldt op onderstaand e-mailadres!!!

Na terugkomst van de rondvaart resteert het afscheid nemen van elkaar en is alles weer voorbij.

Ik zal nog veel voetbalmakkertjes uit de jaren '50 persoonlijk benaderen per e-mail of telefoon om ze enthousiast te maken om bij het lustrum te zijn!!! Nu kan het nog, over 5 jaar misschien niet meer...

Voor de logistiek is even een snelle aanmelding noodzakelijk via e-mail of telefoon wie er komen en welke dames deelnemen aan het Damesdiner en de Rondvaart.

Uw bericht het liefst zo snel mogelijk doch uiterlijk 30 maart naar:

cdeheus9@kpnmail.nl of telefoon 040.2117528.

Voor de opgave van het Herendiner zie de website van bequick1887.nl ,clubinformatie, jubileumcommissie.

Tot ziens op 8 april en "heb er zin in".

 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren