Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Delfzijl uit..........

Geplaatst op Zondag 2 November 2014 om 19:22 (1016 keer bekeken)
Geschreven door: Paul Mulder

Op deze zonnige zaterdag, de warmste 1 november ooit, werd verzameld om 9.40 bij ons huis. Dit keer gelukkig niet zo ontzettend vroeg opstaan, dat is voor de papa's en mama's ook wel eens een keertje lekker.
De boys hebben de voortuin nog even benut als oefenveldje waarna de reis naar Delfzijl werd aangevangen. Delfzijl...........ja Delfzijl.....je weet wel, vlakbij Duitsland. Inderdaad niet naast de deur maar wel genieten van het Groningse platteland die op deze zonnige dag prachtig kleurde.

De boys hebben zich snel omgekleed om daarna in te spelen op het oefenveldje. Een kopje koffie voor de meegereisde vaste supportsploeg met papa's en mama's waarna de wedstrijd kon beginnen. Ook deze week is hard getraind op overspelen en de vrije ruimte benutten maar dat kwam deze wedstrijd niet helemaal uit de verf. De eerste helft waren onze mannen niet heel erg strijdvaardig en werden ze vlot naar achteren gedwongen door de tegenstander. Bij rust stond de teller dan ook op 5-0.

Na het traditionele glaasje ranja werd de tweede helft aangevangen. De boys lieten hier echt karakter zien want de duels werden steviger aangegaan, er ontstonden meer kansen, de vrije man werd makkelijker gevonden maar helaas wist de tegenstander toch door de defensie heen te komen. Maar naar mate de wedstrijd vorderde werd het krachtsverschil steeds kleiner. Be Quick kwam regelmatig voor de keeper te staan maar werd er verzuimd om het af te maken. De tegenstander wist helaas wel haar kansen te benutten en werd de score nog verder opgeschroefd. Gelukkig werd diep in de tweede helft het harde werken van Be Quick beloond met een treffer van Karsten. Dit was toch wel de mentale opkikker die nodig was. Helaas duurde de wedstrijd niet langer anders had F2 zeker meer treffers gemaakt.
Het duel werd afgesloten met penalties waarbij Thijmen alles heeft tegengehouden!
Sommige ouders hebben nog een bezoekje aan de locale snackbar met de passende naam "Lekker Hoor" gebracht waarna vervolgens huiswaarts werd gekeerd.

Ondanks de 8-1 verlies is er progressie in het spel en voldoende perspectief voor de toekomst. Op naar de volgende tegenstander!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren