Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

F1, E3 en E6 op toernee in Duitsland

Geplaatst op Donderdag 2 Februari 2017 om 08:57 (306 keer bekeken)
Geschreven door: Ruud Sunder

F1, E3 en E6 op toernee in Duitsland

Extreem vroeg uit de veren, maar dan sta je na een uurtje rijden, net onder Leer (D) in een mooie indoor hal met kunstgras en boarding rondom.

Op zaterdag veroverde onze F1 brigade de hoofdprijs (zie foto). In een grote poul van met name oost Groninger ploegen en een dark horse uit Duitsland. Bij vlagen met mooi en flegmatiek combinatievoetbal. En soms als het moest werd er stevig ingegrepen! Hier waren krijgers op een missie! En in de laatste twee beslissende wedstrijden paste trainer/coach Rick Pijpker een paar tactische wissels toe, waardoor de tegenstanders net als het publiek verbijsterd was over ons ploegje! De laatste beslissende wedstrijd, zeg maar de finale waar beide ploegen streden voor plek 1 of 2, werd "even" met 7-0 gewonnen (in 9 minuten voetbal!). Dik verdiend die beker.

Op zondag waren onze eerste jaars E-ers aan de beurt. Onze E3 en E6 waren ingedeeld in een gemixte poul met een paar serieuze ploegen, voornamelijk grote tweede jaars E-ers (volgens sommigen waren het wel D-ers). In ieder geval een paar E1 en E2 ploegen.

De eerste serie wedstrijden ging hartstikke goed. Er werd veel gewonnen. E3 wist in de Champions Leage te komen en E6 behaalde de Europa Leage ronde. Heel netjes.

In de laatste speelronde leek de energie wat opgebrand en ging het balletje een paar keer (te) gemakkelijk in het verkeerde doel. E3 werd uiteindelijk 4e overall en E6 werd 6e overall van de 8 ploegen in totaal. Helaas net geen prijs, maar wel moedig gestreden en troste ouders. Al waren de gezichtjes van de jongens na de laatste wedstrijd even sip, in de auto terug waren de praatjes er niet minder om.

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren