Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

F2 gaat lekker in de beker

Geplaatst op Zaterdag 30 Augustus 2014 om 17:42 (1165 keer bekeken)
Geschreven door: Arnoud Redder

Goede morgen beste lezers,

Vandaag gaan we beginnen om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden wat Be Quick F2 doet in zowel de competitie als de beker.
De spelers die het dit seizoen gaan doen zijn:
Thijmen, onze betrouwbare keeper met lengte en uitstraling en een penalty killer.
Stein, gaat dit jaar proberen om alle spitsen van de tegenpartij uit te schakelen.
Twan, opkomende verdediger die graag alle ballen wil veroveren.
Skip, aanvoerder en waar we hem nodig hebben zetten we hem neer.
Melvin, een box to box speler is overal te vinden en lastig te verdedigen voor de tegenstander.
Ruben, heerlijke buitenspeler die ook heel graag een goal maken.
Len, prachtig linker pootje en als ie ruimte heeft knalt ie op de goal, maar ook een mooie voorzet.
Karsten, prachtig dribbel, mooie akte en verliefd op de bal.
Taeke, spits met een neusje voor de goal maar ook lekker kan mee voetballen.
Rick, zeer ambitieuze talentvolle trainer.

Kom gewoon een keer kijken en ze zullen een prachtige pot voetbal op de mat leggen.
Vandaag de 2de bekerwedstrijd na vorige week in Winsum de plaatselijke voetbalvereniging met 16-0 te hebben verslagen gingen de boys vol vertrouwen van start tegen onze buur vrienden van Helpman F2, dit was een jong team met wel een paar mooie voetballers erin.
De eerste helft hadden onze mannen toch het betere van het spel maar wisten we de kansen niet af te maken, de boys hadden weinig ook voor elkaar en dachten dat ze zelf de wedstrijd konden beslissen. Zoals je dan vaak ziet weet de tegenstander dan te scoren ook dat gebeurde deze ochtend, Helpman zeer gevaarlijk in de counter en daaruit maken ze ook de 0-1.
Gelukkig werden onze boys hierdoor wakker en dachten ze wat we op de x-box allemaal kunnen gaan we nu ff laten zien. Door prima combinatie spel werd de 1-1 vlak voor rust gemaakt, een prima tussenstand in een heerlijke 1ste helft, toeschouwers tot nu toe zeer tevreden.
Na een tactische bespreking van de trainer waarbij is afgesproken om het veld breed en groot te houden waarbij de spits zo diep mogelijk moet gaan spelen kwamen de mannen van Be Quick F2 prima uit de kleedkamer.
Door met elkaar samen te spelen wisten we x op x door de verdediging heen te komen en voordat de toppers van Helpman het door hadden keken ze tegen een 4-1 achterstand aan, gelukkig lieten ze de koppies niet hangen en omdat wij met z'n allen voor de bal gingen spelen konden onze buren terugkomen in de wedstrijd door een prima goal kwam de stand op 4-2.
Dit was een moment waar het slot op de deur ging, onze verdedigers gingen weer prima in hun positie staan en via de middenvelders werden onze spitsen weer prima gevonden. Omdat nu wel de laatste bal goed voor de goal werd gegeven konden we nog 2 goals erbij maken hierdoor kwam de eindstand op het scorebord van 6-2.
Mooi om te zien was de perfecte aanmoedigingen van alle ouders langs de lijn, HOU DIT VOL.
Voor de mensen die het niet weten volgende week weer een thuis wedstrijd op het hoofdveld en weer om 8.45 dus wil u deze aanstormende talenten zelf een x zien spelen, entree is gratis, de koffie is klaar en de zaterdag begint met een prachtige pot voetbal!
Tot volgende week.

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren