Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

F2 tegen een royaal combinerend Groningen....

Geplaatst op Zaterdag 25 Oktober 2014 om 19:25 (1109 keer bekeken)
Geschreven door: Leo Langsdelijn

Beste F2 volgers en voetbal liefhebbers,

Het was weer vroeg opstaan voor de mannen van F2, en natuurlijk ook voor de papa's en mama's, vandaag is de tegenstander Grc F1 zij staan op de ranglijst een paar plaatsen hoger als ons , dus een zware dobber.

Iedereen om 08.15 aanwezig inclusief Taeke die vandaag niet kon meedoen omdat hij geblesseerd is.Afgelopen week is er goed getrained en dat moest er vandaag in de wedstrijd uitkomen, zou je denken!!!.....tijdens de bespreking nog even de puntjes op de spreekwoordelijke "I " (ie) gezet; snel omschakelen bij bal verlies, veld groot maken in bal bezit en vooral vanaf het begin lekker fel en fanatiek beginnen.....Voor de vaste en niet vastevolgers van F2.. u raad het al van dit alles kwam helaas niets terecht.....

De Boys waren de aanwijzingen binnen no time alweer vergeten; ach ja kan gebeuren....1ste helft werd onder de uitstekende leiding van Dhr. Redder afgesloten met een 0 - 3 achterstand.
In de rust geprobeerd met dezelfde aanwijzingen nog enigszins wat lijn in het spel te brengen maar ook dit heeft niet mogen baten eindstand 0 - 10 voor de royaal combinerende gasten uit Groningen.

Wat nog wel vermeld moet worden is dat alle spelers van F2, ik noem ze even bij naam; Twan, Stein ,Melvin,Skip, Karsten, Thijmen, Ruben,Len en Taeke stuk voor stuk hun stinkende best op zowel training als wedstrijd..... hulde hiervoor.

Ooh ja en nog bijna vergeten; de bardienst draaiende vaders Meint,Paul en Kees hebben ervoor gezorgd dat er weer wat extra geld in het Be Quick laadje terecht is gekomen :-)....

Tot slot, komend week weer goed en fanatiek trainen en op naar de volgende tegenstander NEC Delfzijl uit om 11.00 uur.


 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren