Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Het bekeravontuur van F2 strandt in Appingedam

Geplaatst op Zondag 19 Oktober 2014 om 10:52 (1047 keer bekeken)
Geschreven door: Robert-Jan Zandvoort

Na een prachtige voorronde in de beker waarin alle wedstrijden werden gewonnen was het tijd om de volgende ronde te spelen.
Vanuit F3 vielen vandaag Niels en Sem in om de afwezigheid van Karsten en Taeke te compenseren en om Len bij te staan in de voorhoede.
We mochten deze mooie zaterdag afreizen naar de stad Appingedam, waar het locale F1 team op ons stond te wachten. Door een afgesloten weg viel het nog niet mee om op tijd te arriveren en daardoor was er geen tijd meer om warm te spelen.

Gelukkig had dit geen effect op onze jongens die vol frisse moed de wedstrijd begonnen .
De beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd en er onstond een mooie gelijkwaardige wedstrijd.
Ruben en Melvin maakten een aantal mooie voorzetten die jammergenoeg net de aansluiting misten waardoor Be Quick niet tot scoren kwam.
De tegenstander was hierin iets gelukkiger, waardoor het met rust 2-0 voor de thuisploeg was.
In de tweede helft kon Be Quick de aanvallen van de tegenstander lang tegenhouden en werd de bal een aantal malen door zowel onze keeper Thijmen als de verdedigers Stein, Skip en Twan op miraculeuze wijze buiten het doel gehouden. Helaas lukte het Appingedam toch nog om 3-0 te maken met een afstandsschot.

In de laatste minuten van de wedstrijd maakte Be Quick nog een mooie aanval waarbij de tegenstander uit wanhoop hands in het eigen strafschopgebied maakte.
Dit resulteerde in een vrije trap voor Be Quick, die indirect genomen werd door Skip waarna Twan de bal keihard in de goal kon schieten en het toch nog 3-1 werd.

Al met al was het een leuke partij om naar te kijken. Jammer van het resultaat natuurlijk, maar de jongens konden met opgeheven hoofd het veld verlaten!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren