Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Het voetbal wel & wee van F2....

Geplaatst op Zondag 22 Maart 2015 om 22:19 (1018 keer bekeken)
Geschreven door: Leo Langsdelijn

Goedendag trouwe volgers van F2,

Afgelopen week werd er helaas door BQ's vijfde colonne; ....lees een aantal ouders van F2 aan de stoelpoten gezaagd van de leider van F2 !!!!.....geen probleem vanzelfsprekend als men denkt " ik kan en weet het beter is mij altijd geleerd doe het dan lekker zelf"...

Dus de taken verdeelt, regelen van de ranja, ontvangen van de tegenstander en niet geheel on belangrijk het meenemen van de wedstrijd shirts!!!! En laat het daar nu misgaan, gewoon even een paar voorbeelden.....noem om privacy redenen geen namen want ik wil ook met een veilig gevoel op de club kunnen rondlopen.... beetje jammer dat het zo moet, ook dit is de "Good Old"....;-)

Terug naar het voetballen, want daar gaat het tenslotte om...

F2 is in de hoofdklasse ingedeeld bij F1 teams uit Drenthe en Groningen, Achilles 1894, Fc Assen, vv Actief, vv Zuidlaren en Lycurgus, weer een zware kluif dus!
Er zijn nu 3 wedstrijden gespeeld, 0 punten, doelsaldo 1 - 5, u zult wel denken kansloos maar dat is dus niet zo. Tegen Zuidlaren 90 procent gespeeld op de helft van de tegenstander, 2 corners tegen 0-2, daarna uit Actief kansen op 0-1 niet benut , 10 min voor tijd eigendoelpunt 1-0 verlies, en afgelopen zaterdag tegen Achilles 1894 leuke wedstrijd, tegenstander beter maar verloren met 1-2 en de kansen gehad op de 2-2, zo slecht doen de mannen van F2 het niet.

Gewoon goed blijven doortrainen onder leiding van Rick en dan komen de resultaten vanzelf, heb ergens gelezen dat ' goed voetballen belangrijker is dan winnen' en dat geldt zeker voor de mannen van F2..

Volgende wedstrijd a.s. zaterdag om 10.30 uit tegen Fc Assen F1

Met vriendelijke en sportieve groet,

Leo Langsdelijn.

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren