Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Het Voetbalkamp Groningen.. Net als Arjen Robben!!

Geplaatst op Donderdag 26 Januari 2017 om 23:38 (293 keer bekeken)
Geschreven door: Voetbalkamp Groningen

Het voetbalkamp Groningen is gestart in 1984 met 50 deelnemers op sportpark Corpus den Hoorn met als gastspelers o.a. Erwin en Ronald Koeman. Inmiddels is het aantal jeugdvoetballers dat mee doet gegroeid tot meer dan 200 en wordt het sinds jaar en dag gehouden op sportpark de Esserberg. In de loop der jaren heeft het voetbalkamp Groningen een goede naam opgebouwd en komen jeugdspelers uit de hele noordelijke regio graag naar dit gerenommeerde kamp toe. Ieder jaar doen er ook veel jeugdleden van G.s.v. Be Quick 1887 mee aan het Voetbalkamp Groningen.

Er wordt met veel plezier en inzet onder deskundige leiding getraind. De gehele organisatie is in handen van Bas Eimers, die reeds jarenlange ervaring heeft in en om het noordelijke jeugdvoetbal.

Extern kamp

Aan het eind van de dag gaan alle deelnemers weer naar huis, het is dus GEEN intern kamp, waar je blijft slapen.

Wanneer

Er zijn twee weken waarvoor je je kunt opgeven.

Week 1: ma. 24 juli t/m vr. 28 juli 2017

Week 2: ma. 28 aug t/m vr. 01 sept 2017

De mogelijkheid bestaat om beide weken deel te nemen.

Aanmelden

Ga naar www.voetbalkampgroningen.nlen geef je op!!

Actie

Er is een ‘vroegboekkorting’ voor deelnemers die zich voor 01 maart 2017 opgeven en binnen de gestelde 14 dagen betalen.

Bekende deelnemers

In de loop der jaren hebben er veel jeugdspelers aan het voetbalkamp Groningen deelgenomen, die het op latere leeftijd ver geschopt hebben in de voetballerij. Oa: Arjen Robben (Bayern München Oranje), Jeroen Zoet (keeper PSV, Oranje), Jeroen Veldmate (Viborg FF), Stef Nijland (PEC Zwolle), Carmen Manduapessy (Ajax dames) en Keziah Veendorp (FC Groningen 0-23 en jong Oranje), Daan Reiziger (ex- Be Quick 1887, nu Ajax o-17)

Informatie

Ga naar onze vernieuwde site www.voetbalkampgroningen.nlom je op te geven of voor meer informatie. Via www.facebook.com/voetbalkampgroningenen www.twitter.com/voetbalkamp050kan je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het voetbalkamp Groningen.

Sportieve groet,

Bas Eimers (organisator)

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren