Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Info spelerspassen en wedstrijdformulier seizoen 2017/2018

Geplaatst op Zaterdag 25 Februari 2017 om 14:05 (219 keer bekeken)
Geschreven door: Loed Nieveen

INFO KNVB

Beste bestuurder,

Met deze e-mail wil ik je graag laten weten dat het amateurvoetbal volgend seizoen overstapt naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen vanhet wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone gaan.

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt.

Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier. Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk en voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat.

En na afloop van de wedstrijd is ermeer tijd voor ‘de derde helft’.

Via bijeenkomsten, online informatie en persoonlijk contact zullen we de komendeperiode alle verenigingen en wedstrijdofficials ondersteunen bij de introductie van het mobiele digitaal wedstrijdformulier.

Op KNVB Assist wordt alle beschikbare informatie gepubliceerd. Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van volgend seizoen afgeschaft. De uitlevering van deze passen stopt op zeer korte termijn.

Per 4 maart is het daarom, voor dit lopende seizoen, toegestaan om te spelen met eengeldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas.

Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen; dit proces gaat volledig digitaal.

Mocht je vragen hebben over de Wedstrijdzaken-app, kan je contact opnemen met jereguliere contactpersoon bij de KNVB. Hij of zij staat je graag te woord.

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee Directeur amateurvoetbal

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren