Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Kevin Waalderbos nieuwe trainer Be Quick 1887

Geplaatst op Woensdag 15 Februari 2017 om 20:22 (429 keer bekeken)
Geschreven door: Redactie

Kevin Waalderbos wordt met ingang van seizoen 2017/2018 de nieuwe hoofdtrainer van Be Quick 1887. Hij volgt daarmee vertrekkend trainer Mischa Visser op. Waalderbos, momenteel assistent-trainer van de “Good Old”, heeft een contract getekend voor één jaar, met een optie voor nog een jaar.

Hoofd Jeugdopleiding Wim Vos wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer van het tweede elftal.

Reactie Marckol de Grijs en Mark Mulder (Technische Commissie):
“Wij zijn trots en verheugd dat we met de aanstelling met Kevin Waalderbos de ingezette koers kunnen continueren en, daar waar mogelijk, kunnen doorontwikkelen. De keuze voor Kevin was voor ons een logische en wij zien het nieuwe seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet.
Ook met de nieuwe invulling van Wim Vos zijn we zeer content. Wim kent de club goed en heeft deze functie al eerder succesvol ingevuld.”

Reactie Kevin Waalderbos:
“Ik ben erg blij met de kans die mij wordt geboden om als hoofdtrainer verder te gaan bij deze mooie club. Na vier jaren als assistent-trainer fantastisch te hebben samengewerkt met Mischa en de overige stafleden, heb ik erg veel zin om nu zelf aan het roer te staan. Op dit moment zijn we bezig met een fantastisch seizoen in de Derde Divisie en gaan we er alles aan doen om dit te continueren. Ondertussen zal ik mij, samen met de Technische Commissie, gaan bezig houden met de invulling van de selectie en staf voor het komende seizoen."

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren