Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Mischa Visser vertrekt bij Be Quick 1887

Geplaatst op Dinsdag 7 Februari 2017 om 19:44 (688 keer bekeken)
Geschreven door: Redactie

Haren, 2 februari 2017

Mischa Visser stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van Be Quick 1887. Na vier seizoenen, met daarin onder andere promotie naar de derde divisie, vindt Visser dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging.

Reactie Marckol de Grijs en Mark Mulder(Technische Commissie):

“Be Quick 1887 heeft vier jaar lang prettig met Mischa samengewerkt en wij betreuren dan ook dat hij er voor kiest om te stoppen. Uiteraard respecteren we zijn keuze en wensen hem veel succes met het verwezenlijken van zijn ambities.”

Reactie Mischa Visser:

“Het moment dat toenmalig voorzitter Dick Osinga mij vier jaar geleden belde of ik vrij was, zal ik nooit vergeten. Ik kan wel stellen dat ik mij in die vier jaar tijd als trainer/coach gigantisch heb kunnen ontwikkelen. Ik ben Be Quick 1887 erg dankbaar voor het podium dat ze mij hebben gegeven.”

“De keuze om na dit seizoen afscheid te nemen van Be Quick 1887 was dan ook een zeer lastige. Wanneer ik gebleven was, weet ik zeker dat het weer een leuk seizoen met enthousiaste/ambitieuze stafleden en spelers zou zijn geweest. Maar ik merk dat ik mijzelf weer verder wil ontwikkelen in een andere omgeving. Hoe die andere omgeving er uit gaat zien is nog niet bekend, dat is mede afhankelijk van toelating tot de cursus Coach Betaald Voetbal.”

“We hebben in de afgelopen jaren fantastische momenten gehad, met de promotie naar de derde divisie als klapstuk. Net als vorig seizoen wil ik dit seizoen in stijl afsluiten. Straks heb ik deze geweldige vereniging vier seizoenen als hoofdtrainer mogen vertegenwoordigen. Met een zeer trots gevoel zal ik na dit seizoen de Esserberg verlaten, om er als supporter regelmatig terug te keren.”

 

Marckol de Grijs

Mischa Visser

 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Cardio-XL V.O.F.

Cardio-XL biedt u trainingen en diensten op het gebied BHV, EHBO, VCA en reanimatie. Wij doen dit desgewenst vanuit een RI&E. Onze NRR gecertificeerde instructeurs komen uit het werkveld van de acute

Spoorlaan 5
9753 HV Haren (Gn)
Telefoon: T 050 535 23 46
Email: info@cardio-xl.nl

Digitale sponsoren