Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

O17-1 goed voorbereid aan start 2e deel seizoen

Geplaatst op Zondag 5 Februari 2017 om 21:36 (384 keer bekeken)
Geschreven door: Staf o17.1

 

14 januari 2017

Be Quick O17-1 - LAC Frisia O17-1: 1-0

Een mooie eerste wedstrijd om de eerste speelminuten te maken na een winterstop van bijna 3 weken. De trainer van Be Quick had voor deze wedstrijd de selectie met jongens van O17-2 aangevuld om iedereen 40 minuten te kunnen laten spelen. Meer dan genoeg na één trainingsweek. Na een ietwat onwennige eerste helft stond er in de rust een 1-0 voorsprong voor Be Quick op het scorebord. Toen na de rust selectie twee stond te trappelen voor hun eerste wedstrijdminuten gooiden de weergoden roet in het eten. Door de sneeuwval tijdens de rust was het veld onbespeelbaar geworden. Erg vervelend voor de spelers die de tweede helft zouden spelen. Maar uiteraard werd er gekozen voor de veiligheid van de spelers. 

21 januari 2017 

Be Quick O17-1 - Drachtster Boys O17-1: 5-0

Tijdens de winterstop is de eerste seizoenshelft door de staf en de spelers geëvalueerd. Er werd toch wel tevreden terug gekeken. Het team is nog vol in de race voor een plek in de nacompetitie. Echter werd er van directe concurrenten De Graafschap, Zeeburgia en Roda'46 verloren. Om in de tweede seizoenshelft deze tegenstanders wel op de knieën te dwingen zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Een eerste stap is daarin vandaag tegen Drachtster Boys gezet. De nieuwe accenten in de speelwijze van Be Quick pakten goed uit. Voordat de gasten er erg in hadden stond er in de rust al 5-0 op het scorebord. De tweede helft had de score tot dubbele cijfers op kunnen lopen. Helaas ontbrak het nu aan de afronding. Over het spel was er niks anders dan tevredenheid!

25 januari 2017

Be Quick O17-1 - Cambuur Leeuwarden O17-1: 4-1

Op deze koude woensdagavond werd een thuis wedstrijd gespeeld tegen de BVO Cambuur. Een mooie tegenstander om te kunnen bepalen hoe we ervoor staan als ploeg. Tijdens deze leuke en open wedstrijd was het vooral Cambuur dat het balbezit had. Be Quick verdedigde echter goed en gedisciplineerd. Uit het eerste echte moment waarin Be Quick op de helft van Cambuur kwam, was het gelijk raak. De ruststand werd bepaald op een 2-0 stand door een corner die in de kluts binnen werd gewerkt. Cambuur probeerde in de tweede helft het tempo nog meer op te schroeven. Het creëerde hiermee voldoende kansen maar wist niet te scoren. Be Quick bleek deze avond echter uiterst trefzeker en het liep uit tot maar liefst 4-0, een uitstekende teamprestatie. Cambuur wist in de laatste paar minuten nog wat terug te doen door de eretreffer te scoren.

28 januari 2017

ACV O17-1 - Be Quick O17-1: 0-4

Ook vandaag scoorde de O17 van Be Quick er weer lustig op los. Het spel was niet zo goed als in de voorgaande wedstrijden tegen Drachtster Boys en Cambuur, maar er werden wel weer vier goede doelpunten gemaakt. In de eerste helft was het zelfs ACV wat het spel bepaalde. Door veel beweging van metname de middenvelders van ACV was het voor Be Quick lastig om goed druk te zetten. Echter bleek Be Quick wel over de meeste kwaliteit te beschikken. Het gaf opnieuw weinig echte kansen weg en bleek zelf weer uiterst trefzeker. Zo werd er ook twee keer uit een standaard situatie gescoord. Verder was het belangrijk dat iedereen de nodige wedstrijdminuten in de benen heeft om zo fit mogelijk aan de hervatting van de competitie te verschijnen.

4 februari 2017

Flevo Boys O17-1 - Be Quick O17-1: 0-0

Een tegenstander van formaat in deze laatste van de reeks oefenwedstrijden. Flevo Boys is namelijk de koploper van de 3e divisie. In de wedstrijd bleek dit ook wel, een tactisch sterke ploeg met een goede en solide organisatie. Be Quick had op het lastig bespeelbare kunstgras moeite om het spel te maken en echt dwingend te kunnen zijn in balbezit. Desondanks werden de nodige kansen gecreëerd. Waar in de voorgaande drie wedstrijden maar liefst 13 doelpunten werden gescoord stond het vizier vandaag niet op scherp. Ook moet gezegd worden dat de keeper van Flevo Boys hier een belangrijk aandeel in had met verscheidende goede reddingen. Een goede graadmeter voor de start van de competitie. Belangrijk is dat de meeste spelers weer een volledige wedstrijd in de benen hebben en er fit op staan.

Volgende week staat voor de competitie de thuiswedstrijd tegen Argon op het programma. Een wedstrijd waar met veel vertrouwen naar uitgekeken kan worden na deze mooie en goede oefenwedstrijden. Het belooft een mooie tweede seizoenshelft te worden.

We hopen jullie allemaal langs de lijn te kunnen begroeten!

Staf JO17-1

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren