Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Oefenwedstrijd F2 - F3

Geplaatst op Zondag 16 November 2014 om 11:06 (1528 keer bekeken)
Geschreven door: Arnoud

15 noverber 2014 om half 12 staat de wedstrijd op het programma van Be Quick F2 tegen onze vrienden, trainingsmaatjes, buurjongens, bevriende ouders van Be Quick F3.
Dat het een pittig duel zou worden was bij de wedstrijd coördinator niet ontgaan, Loed Nieveen (zorgt ervoor dat alle wedstrijden op het juiste tijdstip en het juiste veld worden gespeeld) heeft een scheidsrechter weten te regelen die deze 2 selecties prima kan leiden.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk, F2 dacht deze wedstrijd makkelijk te winnen en F3 wist dat ze alles uit de kast moesten halen om een prima resultaat neer te zetten.
F3 zat overal kort, de linie’s dicht op elkaar en waneer de bal bij een speler van ons was stonden er 2 spelers van F3 kort op. Hier wisten onze boys geen raad mee en voor we wisten wat er deze ochtend ging gebeuren was de stand al op 0-1 gebracht.
De boys keken elkaar aan en schrokken zich een hoedje, wat gaat hier gebeuren?
Maar F3 ging door, ze kregen vleugels door alle enthousiaste ouders en hun prima coach. Lange bal naar voren, spits die erachteraan sprint en onze verdediger die de bal over onze achterlijn schiet. Corner was het vervolg…. aanloop, voorzet, kopbal, GOAL, 0-2!!!
Vol ongeloof bij spelers, ouders, trainer en coach gaan we de rust in met deze verdiende tussenstand.

Wat er in de rust is ontstaan weten alleen de boys en de trainer en coach.
2de helft ging los en voor alle ouders er waren stond het al 1-2. Het geloof bij onze boys was er weer. Wat omzettingen deden veel spelers goed en hier kregen ze vertrouwen in wat ze kunnen.
Prima samenspel was een mooi vervolg hiervan. F3 wist na de 2-2 en 3-2 niet meer hoe ze onder de druk van F2 uit moesten komen en ze moesten zich beperken tot verdedigen. Toch heeft hun prima spelende keeper de bal nog 3x uit het net moeten halen.
Eindstand van deze zeer nuttige oefenwedstrijd is dus 6-2 geworden. Na de wedstrijd werd er nog nagepraat over deze wedstrijd onder het genot van Patat.

Volgende week staat er weer een competitie wedstrijd op het programma tegen Hoogezand F1 om 8.45.

Tot volgende week.

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren