Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

spanning bij F2 vs Lycurgus F1

Geplaatst op Zaterdag 6 December 2014 om 17:37 (1073 keer bekeken)
Geschreven door: Leo Langsdelijn

Geachte lezers en F2 volgers,

Afgelopen zaterdag tegen buurman Helpman F1, kort maar krachtig wederom een leuke pot voetbal maar helaas ook weer verloren.

Vandaag zaterdag 6 december de dag, dat de goed heilig man weer vertrokken is richting Spanje moest F2 het opnemen tegen Lycurgus F1. Op papier een tegenstander waar op zich een goed resultaat tegen behaald zou moeten kunnen worden.
In de mist naar stadion Esserberg, omkleden, en in de zon die al lekker aan het schijnen was beginnen aan de warming up....

Ruben en Skip hadden aan gegeven dat zij niet helemaal 100 % wedstrijd fit waren! Ruben samen met Stein in de wissel en de rest van de mannen op hun vertrouwde positie in het veld.
Gelijk vanaf de aftrap was duidelijk te zien dat de teams aanelkaar gewaagd waren.Er werd heel goed samengespeeld en ook nog "oog "voor de vrij staande medespelers....zo wil de trainer het graag zien.

Na een paar prima aanvallen van onze kant, waarbij de kansen niet konden worden afgemaakt kregen de mannen van F2 halverwege de eerste helft het spreekwoordelijke " deksel op de koude neus", ...0-1...gelukkig gingen de koppie's niet hangen.

Twee verse krachten erin, nou ja Ruben op halve kracht voor Len en Stein voor Twan( geloof ik), zo werd er doorgespeeld naar het einde van de eerste helft.
In de rust werd er door Rick aangegeven dat de boy,'s op de zelfde voetbalvoet door moesten gaan want wij waren namelijk de betere!!!!!
Met de ziek, zwak en misselijke spelers afgesproken dat zij zich helemaal leeg moesten spelen en daarna laten wisselen of aangeven of zij nog verder konden.Na 10 min. spelen in de 2e helft krijgen wij een corner aan de rechter kant die genomen wordt door Ruben, hij geeft hem hard en strak voor zo op het hoofd van Taeke die de bal keihard in het dak van het doel kopt!!!....1-1 EINDELIJK!!!!!....de opluchting en blijdschap is duidelijk merkbaar bij de in grote getale opgekomen supporters schare van F2....
Nog 10 min., de aanvallen golfen op en neer, kansen voor beide teams, iedereen vecht voor wat ie waard is en alle spelers van F2 vertegenwoordigen een transfer waarde die in de miljoenen loopt;-)..Thijmen als een panter in de goal, de verdediging met Melvin, Twan en Stein zo solide als een huis, het middenveld met Len, Ruben, Skip en Karsten vechtend voor elke bal en in de spits Taeke onze frontsoldaat en killer wachtend en loerend op de kansen die wij in elke wedstrijd krijgen.
Een aanval over links, via Melvin de bal bij Taeke en door naar Ruben die zijn directe tegenstander uitspeelt naar binnen kapt en met zijn linker de bal hard in de goal schiet 2-1!!!!!!! De spanning is om te snijden brengt F2 deze wedstrijd in veilige haven, trekken zij hem over de streep, wie zal het zeggen!!!.......

Heeft F2 ook hun laatste wedstrijd verloren?????, .....dit kunt u terug lezen bij de weekend uitslagen..:-)

Wij als ouders en supporters van F2, hebben genoten van deze geweldige pot voetbal en weer
een foutloze wedstrijd gefloten door Dhr. Redder, tenminste dit heb ik gehoord van een KNVB rapporteur die langs de lijn stond...

Sportieve groet,

Leo Langsdelijn
,

 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren