Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 26 maart 2017, aanvang 14.30 uur OFC - Be Quick 1887 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Valse start Be Quick O17-1 na de winterstop.

Geplaatst op Zondag 12 Februari 2017 om 20:03 (247 keer bekeken)
Geschreven door: Staf o17.1

Datum: 11 februari 2017

 

Be Quick 1887 O17-1 - Argon O17-1: 0-2

Aanvang: 11.30 uur

 

Opstelling: Lars, Stan (Tim 40e), Fabian, Rick, Job, Mark, Vincent (Quinten 60e), Ashraf, Stefan, Marnix (Joost, 70e), Sam

 

*Joost en Jens versterkte deze middag de JO17-2 en Bart, Olav en  Levi waren niet fit genoeg om te spelen.

 

Vol goede moed en veel vertrouwen mocht de O17-1 eindelijk weer een competitie wedstrijd spelen. De oefenwedstrijden waren positief bevonden en dit gaf de ploeg veel vertrouwen. De heenwedstrijd bij Argon resulteerde in een verdiende 0-2 overwinning van  Be Quick. Gister liep het helaas compleet anders...

 

De beginfase van de wedstrijd tegen Argon was positief en Be Quick had meteen het overwicht. Veelal werden de middenvelders bereikt van waaruit de bal gevaarlijk diep gespeeld kon worden op Sam en Stefan. Dit resulteerde in vier goede mogelijkheden. Sam en Stefan strandde alleen nog op een laatste verdediger, Marnix kon niet genoeg kracht achter zijn inzet zetten en Stefan vond helaas het zij- net. Na deze goede fase merkte iedereen dat Argon meer grip op de wedstrijd kreeg. Be Quick had moeite met de snelle omschakeling van Argon en de meeste duels werden verloren. Dit zorgde voor een aantal mogelijkheden waar Lars goed redde. De derde kans was wel raak. De gevaarlijke linkshalf kapte de bal naar binnen en schoot fraai raak in de verre hoek. Een dikke domper voor Be Quick... De fase hierna was het moeilijk om de grip op de wedstrijd terug te krijgen. Het spel werd slordiger en gehaaster. Veel verkeerde keuzes en technisch ging er veel mis. Gelukkig was daar de rust om de koppen bij elkaar te steken. 

 

In de rust is besproken hoe Argon beter te bestrijden. De tegenstander deed het namelijk erg goed in de compacte en verdedigende opstelling. Be Quick bracht aanvaller Tim om meer kansen te creëren en de gelijkmaker te forceren. Helaas bleef de tweede helft onrustig. Het was moeilijk om Argon pijn te doen. Na ongeveer 15 minuten in de tweede helft counterde Argon zelfs naar 0-2. Een zware klus dus voor Be Quick. Vaak lukte het Be Quick wel om door te komen over de zijkanten en de voorzet te geven. Echter waren deze vaak niet goed waardoor er weinig kansen uit werden gecreëerd. Het bleek helaas een verloren wedstrijd en Argon stapte met een verdiende 0-2 overwinning van  het veld. 

 

Volgende week staat er een topper op het programma, de uit- wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De thuiswedstrijd werd met 1-0 gewonnen. De wedstrijd begint in Deventer om 11.00 uur. 

 

Staf JO17-1 

 

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Restaurant Weeva

WEEVA staat voor "Woon- en Eethuis voor Allen” en is opgericht in 1871 was jarenlang een beroemd hotel en restaurant in de stad Groningen. Nu zijn we als restaurant WEEVA terug van weggeweest.

Gedempte Zuiderdiep 8
9711HG Groningen
Telefoon: 050-3129919
Email: f.dalebout@martinihotelgroup.nl

Digitale sponsoren