Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Verdiende zege A5 op GRC

Geplaatst op Zondag 13 April 2014 om 20:08 (1092 keer bekeken)
Geschreven door: Peter Mulder

Een uitwedstrijd spelen op de Esserberg. Dat gebeurt alleen bij Helpman, maar niet vandaag. Onze tegenstander GRC had wegens sores met een kunstgrasveld geen veld beschikbaar. Gelukkig had Be Quick veld 8 nog vrij en beide teams vonden het prima om hier te spelen.

A5 was wederom niet compleet, waardoor de opstelling weer heel anders was dan vorige week . Keeper Hensen startte in de spits (!).

De eerste helft was gezapig en was het aanzien nauwelijks waard, totdat de keepers aan beide zijden er 3x niet goed uitzagen. Vijf minuten voor rust caramboleerde een schot van een GRC-er schlemielig langs gelegenheidskeeper Berend Stuut, meteen daarna haalde Jacob vd Bosch hard uit, waar de keeper van GRC geen vat op kreeg (1-1). Even later scoorde Hensen achter zijn standbeen langs, ook toen zag de keeper er niet goed uit, maar het was wel 1-2!

Na rust was A5 de betere ploeg. Dat werd verzilverd met een mooi afstandsschot van Jacob, zijn tweede.
Toen GRC bij een counter op 2-3 kwam, leek het even spannend te worden, maar met de mooiste goal van de wedstrijd scoorde Joost Mulder even later van afstand de 2-4, hij liep meteen naar één van zijn trouwste supporters aan de zijlijn, mooi moment.

Jacob van den Bosch schoot de wedstrijd op slot met zij 3e treffer ( ik moet erkennen: hij had het vooraf gezegd dat hij er 3 zou maken.)

Hensen keepte de tweede helft en werd niet meer gepasseerd. En zo won A5 weer es: 2-5!

Lees reacties of plaats je reactie op dit artikel...

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren