Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Ieder jeugdlid in hetzelfde tenue, de gehele jeugdopleiding lang!

In het seizoen 2005-2006 is het kledingfonds opgestart waarbij de gehele jeugdafdeling van Be Quick 1887 in hetzelfde wedstrijdtenue speelt en iedereen hetzelfde trainingspak heeft. Ieder jeugdlid stort jaarlijks een verplichte financiële bijdrage in het fonds, waarvan de clubkleding wordt aangeschaft. Deze bijdrage (momenteel 25 euro per jaar) wordt geïnd via de contributie. De kleding is eigendom van de vereniging en wordt aan de leden in bruikleen gegeven.

Om verwarring en het ontvangen van onnodige emailberichten te voorkomen heeft de kledingfonds commissie een groot aantal vragen én antwoorden op deze pagina gezet. Ook kunt u hier het reglement en de gebruiksovereenkomst downloaden.

- Bekijk of download de gebruiksovereenkomst
- Bekijk of download het kledingfonds reglement

Ik ben lid geworden van Be Quick 1887, hoe kom ik aan de clubkleding?

Zodra de ledenadministratie je aanmelding heeft verwerkt krijgt de kledingfonds commissie hiervan bericht. De kledingfonds commissie neemt via email contact met je op om een afspraak te maken waar en wanneer je de kleding kunt afhalen.

Zitten er ook Be Quick voetbalkousen in het kledingpakket?

Nee, Be Quick voetbalkousen moeten zelf door de leden worden aangeschaft. Je kunt ze kopen bij Sportmaat, Gedempte Zuiderdiep 89 in Groningen en bij Sportshop Haren in Winkelcentrum De Brinken. Neem voor (eventuele) clubkorting je lidmaatschapskaart mee. Deze laat je zien bij de kassa.

Wanneer moet / mag de clubkleding worden gedragen?

De kleding wordt voor, tijdens en na een voetbalwedstrijd van Be Quick gedragen. De trainingspakken en windjacks mogen ook tijdens de training worden gedragen. Het is niet toegestaan de kleding anders te gebruiken dan waarvoor deze bedoeld is.

Mag ik mijn naam op de clubkleding zetten?

Nee, zonder toestemming van het bestuur mogen op of in de kleding geen namen, emblemen, teksten of afbeeldingen worden aangebracht.

Ik wil mijn witte wedstrijdshirt zelf wassen. Mag dit?

Nee, er is met de leiders afgesproken dat de shirts per team worden gewassen. Dit om te voorkomen dat er kleurverschil ontstaat.

Mijn kleding is te klein, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar kledingfonds@bequick1887.nl en meldt dat je kleding te klein is. De commissie maakt zo spoedig mogelijk een afspraak met je om de kleding te ruilen.

Mijn kleding is stuk, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar kledingfonds@bequick1887.nl met de melding wat er kapot is. De commissie maakt dan een afspraak met je.

Mijn kleding is zoek

Stuur een mail naar kledingfonds@bequick1887.nl met de melding dat je iets mist van je kleding. De commissie maakt dan een afspraak met je hoe verder te handelen. Bij diefstal vraagt de commissie om aangifte te doen bij de politie. Zonder proces-verbaal dient de vermiste kleding gewoon volgens het reglement vergoed te worden.

Ik heb een trainingsjack/broek/windjack gevonden, wat moet ik hiermee doen?

Je vraagt je teamgenoten of zij misschien een trainingsjack/broek/windjack missen met code ***. Zo niet, stuur dan een mail naar kledingfonds@bequick1887.nl en geef aan dat je een trainingsjack/broek/windjack hebt gevonden met code***. De kledingfonds commissie neemt dan contact op met het lid op wiens naam de kleding staat geregistreerd.

Ik stop met voetballen bij Be Quick 1887, wat doe ik met mijn kleding?

Je stuurt een mail naar kledingfonds@bequick1887.nl. De commissie maakt dan een afspraak om de kleding in te nemen. Bij eventuele schade of vermissing van kleding is het reglement van toepassing.

Krijg ik restitutie van het kledingfonds als ik tussentijds stop met voetballen?

Nee, je krijgt geen restitutie.

Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar kledingfonds@bequick1887.nl en wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven.

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren