Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Voetbal voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar in Groningen

De voetbalvereniging Be-Quick 1887 is in het seizoen 1981-1982 van start gegaan met het zogenaamde 'mini-pupillenvoetbal', dat een jaar eerder door de KNVB was geïntroduceerd. Deze nieuwe opzet is enorm succesvol gebleken en verdient daarom absoluut de aandacht.

Kinderen tussen de 4 en 6 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen maar kunnen wel bij onze vereniging terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie.

Beginnende kneepjes bijbrengen

De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander!!

Tijdens de trainingen, die ongeveer een uur duren, leren de kinderen op een speelse wijze "één te worden met de bal", onder begeleiding van een team van vrijwilligers.

Diverse oefenvormen voor alle kinderen

De oefenvormen en partijvormen duren ongeveer 10 minuten waarna de kinderen naar het volgende veldje gaan, ze krijgen dus een zogenaamde circuittraining. Deze manier van training zorgt ervoor dat de kinderen diverse oefenvormen aangereikt krijgen dus elke keer opnieuw geprikkeld worden.

Denk even aan het volgende

De trainingen vinden plaats op de woensdagmiddag van 14:30 uur tot 15:30 uur en op de zaterdagmorgen van 8:30 tot 9:30 uur  op het hoofdveld van Be-Quick.

  • Scheenbeschermers zijn voor alle spelers verplicht!
  •  
  • Vragen? Sietse Middel  (coordinator/trainer) 06-20799162 of sietse1968@hotmail.com)
  •  

Aanmelden na 3 trainingen

Wij roepen alle ouders op het lidmaatschap van hun kind aan te vragen als de 3 "proeftrainingen" zijn gebruikt. Zo krijgen ook wij een beter overzicht van het juiste aantal kinderen en hun namen.

Wander Groningen

Wander Groningen is de officiƫle Kia en Opel dealer voor Groningen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Telefoon: 050 588 5600
Email: info@wander.nl

Digitale sponsoren