Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

ASBR B.V.

Sinds vorig jaar is ASBR voor een periode van 5 jaar officieel sponsor van Be Quick. Eerder sponsorde ASBR als subsponsor al het Be Quick OPEN. Vanwaar de sympathie voor Be Quick en de tennissport? We spreken met Edwin Klomp.
“Als zakelijk HR dienstverlener zien we vele paralellen tussen topsport en business. Onze kernwaarden, Ambition, Skills, Brains en Resources zijn zowel van toepassing op sporters als ondernemende professionals. Begin 2010 hebben we een naamswijziging doorgevoerd. Het treft geen toeval dat we destijds Jacco Eltingh hebben gevraagd deze mijlpaal kracht bij te zetten met inspirerende verhalen over sport <–> samenwerking <–> teamwork”.

De naamswijziging kwam voort uit een strategische herpositionering van het eerdere De Winter Consultancy en De Winter Subsidium (beiden opgericht in ’91), Inplacement (aangekocht in 2006) en Compaz Bedrijfsadviesgroep (aangekocht in 2008) in het huidige ASBR. Heden ten dage zijn 25 eigen professionals (loopbaanpsychologen, HR adviseurs, consultants) actief in Noord en Midden Nederland. Vanuit drie business units en eigen vestigingen in Groningen, Hoogezand en Zwolle ASBR Compaz (assessments, loopbaanbegeleiding, trainingen), ASBR YouManagement (HR consulting en recruitment) en ASBR Subsidium (subsidie-advies en projectmanagement) werkt ASBR voor een zeer diverse klantenkring. Uitvoeringslocaties heeft ASBR in Utrecht, Amersfoort, Enschede, Emmen en Leeuwarden. Of het nu gaat om maatwerktrainingen voor middle management, werving & selectie, assessments of complete mobiliteitsprogramma’s, we brengen mensen en organisaties in beweging.

Edwin Klomp besluit; “jaren geleden zijn we met het huidige heren 1 team bij Be Quick in de hoofdklasse neergestreken. De combinatie tussen topsport, no nonsens en gezelligheid was destijds de reden om voor Be Quick te kiezen. Deze formule past ook goed bij ASBR, we dragen hier als sponsor dan ook graag aan steentje aan bij!”.

Bedrijfs gegevens

ASBR B.V.
Hoofdstraat 89
9601EB Hoogezand

Telefoon: 088-1260400
Email: info@asbr.nl
Website: http://www.asbr.nl

Contactpersoon

Edwin Klomp
Telefoon: 06-55194295