Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

BBI Travel

BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en is actief op het internet, via reisagenten en vanuit haar kantoor op Groningen Airport Eelde. Het vakantieaanbod omvat Ierland, IJsland, Scandinavië, Finland en Canada. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

50 Jaar Ierland en 45 jaar Noorwegen
In 2013 viert BBI Travel de 50ste verjaardag als Ierland-specialist en het 45 jarig bestaan als Noorwegen-specialist. Met de opgebouwde ervaring, frisse nieuwe ideeën en moderne methoden trachten wij ons aanbod aantrekkelijk te maken voor een brede doelgroep. Voor zowel families met kinderen alsook de wat rijpere reizigers hebben wij op onze bestemmingen veel te bieden. Van golfarrangementen of rondreizen met verblijf in Ierse kastelen tot een huttentrektocht op IJsland of in Scandinavië

Winters avontuur al dan niet onder het Noorderlicht
Met 4 chartervluchten naar bestemmingen in Noorwegen en Finland in het winterseizoen is BBI Travel de meest veelzijdige Nederlandse reisorganisatie op Scandinavië in dit seizoen. Lekker vertoeven in een chalet met sauna, op of aan pistes en loipes; optimale ski-in/ski-out dus.

Naast wintersport vinden ook Noorderlichtreizen gretig aftrek, met name in combinatie met de ‘postschepen’ van Hurtigruten. Een comfortabele zeereis met onderweg excursies zoals een sneeuwscooter-, husky- en ‘King Crab’ safari. Dan ’s nachts als dessert een lasershow van de natuur; het Noorderlicht.

Bedrijfs gegevens

BBI Travel
Machlaan 8b
9761 T Eelde

Telefoon: 050-3136000
Email: info@bbi-travel.nl
Website: http://www.bbi-travel.nl

Contactpersoon

Henk O.G. van der Kooi