Hoofdsponsor: ING Bank / Hoofdsponsor jeugd: BBI Travel
Zondag 2 april 2017, aanvang 14.30 uur Be Quick 1887 - Quick'20 Hoofdsponsor:
Hoofdsponsor jeugd:

Eetcafé het Zwarte Schaap

Op de plek waar ooit turfschepen sfeerbepalend waren, aan het Schuitendiep in Groningen, is sinds 1999 Eetcafé 't Zwarte Schaap gevestigd. De uitgebreide menukaart die regelmatig door onze chef-kok wordt vernieuwd, geeft u als gast een ruime keuze uit diverse gerechten. Naast de gerechten van de vaste kaart serveren we ook dagschotels en weekmenu's.

Er is evenveel aandacht besteed aan de 'vloeibare' kaart. De verschillende bieren van de tap, wijnen, port en champagnes hebben allemaal de plek gekregen die ze verdienen.  Uiteraard de vertrouwde Franse vrienden, maar ook wijnen uit de nieuwe wereld, Zuid-Amerika en Australië. Voor bedrijven en particulieren is er de mogelijkheid tot het geven van feesten, borrels en recepties. 

De eerste verdieping beschikt over een eigen bar en leent zich hier uitstekend voor. Ook voor groepsdiners bent u bij 't Zwarte Schaap van harte welkom. De airconditioning in de zaak zorgt ervoor dat het nooit te warm wordt en het verwarmde buitenterras zorgt ervoor dat u nooit in de kou hoeft te staan.

Bedrijfs gegevens

Eetcafé het Zwarte Schaap
Schuitendiep 52
9711 RD Groningen

Telefoon: 050-3110691
Email: info@hetzwarteschaap.nl
Website: http://www.hetzwarteschaap.nl

Contactpersoon

Bert Westerhof
Telefoon: 06-50523123